Dit is een plaatsje om over mijn hobbies en creaties te vertellen en ze uiteraard ook te tonen. Dus kruissteekborduren, scrappen, kaartjes maken, tekenen....het zal allemaal in meer of mindere mate aan bod komen



zaterdag 18 oktober 2008

scrapweekend verslag

Hi Everybody !!
Na een weekje recuperatie eindelijk tijd gevonden om een (klein) verslagje te schrijven over het allereerste scrapweekend! Het begon voor Daphné en mezelf allemaal op een koude, natte vrijdagnamiddag, maar gelukkig werkte de verwarming snel zodat we algauw uitkeken naar de eerste scrappers!


Na een aantal keren vals alarm, was uiteindelijk Inge (nicnacske) de eerste om tegen de scrapboezem van Daphné gedrukt te worden :-)


Eens de kop eraf, sijpelden al gauw de anderen binnen : Vicky, Kelly, Isolde, Natascha, Denise, Karin, Nathalie, Kristel, Krisje, Bianca, Ann, Virginie, Babs….en de bende was compleet! Tegen dat iedereen zijn gerief uitgeladen had, barstte de Vlieckaert bijna uit zijn voegen! Wat een hoop materiaal slepen wij toch altijd mee!!Op vrijdagavond was er een buffet met allerlei heerlijke zaken zoals Taco salade van Natascha, verse pasta van Daphné, tomaatjes met pesto van Vicky….kortom, eten genoeg!!



Na al dat lekkers werd toch nog gescrapt, want daarvoor waren we uiteindelijk gekomen…De eerste lo werd gecreëerd door Kelly

De avondactiviteit op vrijdag was BINGO! Deze werd al gauw erg origineel en hilarisch toen bleek dat er geen schijfjes waren om op de kaarten te leggen… Creatief als scrappers zijn, werd alles bovengehaald : M&M’s, kaasjes, mellow cakes…


Voorraad was er genoeg want blijkbaar had iedereen wel erg veel zin in zoet bij het pakken van de bagage…we hadden snoep en koeken voor een gans leger!!.
De zaterdag startte rustig. Aangezien de laatsten pas rond half vier richting bed gingen was niet iedereen even vroeg op…Toen het half negen was en ondergetekende toch al een poos naar het plafond lag te kijken besloot ik op verkenning te gaan om te zien of er nog anderen wakker waren…. Heel stilletjes op de gang… hoofd om de hoek, en op hetzelfde moment stak Isolde haar hoofd om de hoek…even schrikken dus, maar bij nader inzicht bleken al heel wat dames wakker, dus de badkameractiviteiten konden starten. Ondank de maximum capaciteit van 15 slapers vielen de wachtrijen nog best mee. Ondertussen waren een aantal andere dames al in de weer met het ontbijt….




Er werd op zaterdagvoormiddag ook een poging gedaan tot het nemen van groepsfoto’s…Gelukkig zitten er toch een paar deftige tussen….:-)







Uiteindelijk werd er ook wel wat afgescrapt en er werden prachtige zaken gecreëerd : lo’s, kaarten, mini boekjes, kleine 20*0 lo’tjes, stempelafdrukjes… het was eigenlijk best leuk om iedereen in zijn eigen stijl aan het werk te zien…




Op zaterdagavond werd dan nog de meest originele en de mooiste lo van de draad gekozen. Daar kwam een overduidelijke winnaar uit. Dankzij verschillende sponsors waren er trouwens het ganse weekend door regelmatig leuke prijsjes te winnen.Zaterdagavond werd er een “doorschuiflo” georganiseerd. We startten allemaal met een foto en een stuk cardstock, doen 1 ding op de lo en schuiven dan door naar de volgende persoon. Uit deze opdracht kwamen een paar erg knappe creaties. De één was al iets origineler als de andere…












Verder hadden we ook een ‘pass the parcell’ spel, met kleine opdrachtjes tussenin en kleine prijsjes J Dikke fun, omdat Vicky de wachttijden aangenamer maakte met voorleesmomenten uit het boekje van Marianne Perlot….

We gingen op zaterdag ook niet zo heel vroeg naar ons bedje met als resultaat dat zondag alles rustig op gang kwam en er niet zo heel veel meer gescrapt werd. Alles moest ook schoongemaakt worden, valiezen pakken, materiaal verzamelen…De meesten gingen nog wat stempelen en vooral babbelen . :-)





TOT DE VOLGENDE EDITIE!!!!

1 opmerking:

Mich zei

Leuk om je verslag te lezen. Zo hebben de anderen ook een ideetje wat jullie daar allemaal uitgespookt hebben ! ;-))

En het leek me daar wel een toffe bedoening !!